11è Festival de Pasqua de Cervera. Música clàssica catalana, del diumenge 27/03/2021 al 04/04/2021https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-8476-cat-festival_de_pasqua_de_cervera._mysica_clyssica_catalana.htm

https://festivaldepasqua.wordpress.com/

Cervera viurà del 27 de març al 4 d’abril de 2021, l' 11è Festival de Pasqua. Organitzat per la Paeria de Cervera, és un dels festivals de música clàssica catalana més importants del país que arriba a la seva onzena edició i està esdevenint una cita més que esperada pels amants de la música, a més de ser ja tot un referent pel suport que està representant per a la recerca musical i la difusió de creadors i intèrprets catalans.

El Festival té aquest any nou director artístic, el violista i musicòleg Jordi Armengol, que proposa mantenir la potenciació de la música clàssica catalana, veritable identitat del festival , però alhora s’obre a noves propostes, altres gèneres musicals i, sobretot, activitats culturals paral·leles.

El festival cerverí s’afegeix a les commemoracions de dos aniversaris indispensables: el 125è del naixement de Robert Gerhard i el 50è de la mort de Joan Manén, dos exemples clars del desconeixement que tenim dels nostres músics més universals. També hi haurà un record pel Quartet Renaixement d’Eduard Toldrà.

Aquest cap de setmana, a partir de dissabte 27 de març a les 20 h. l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell obrirà el certamen d' aquest any, ple d' interessants propostes.

Al web https://festivaldepasqua.wordpress.com/ us podreu descarregar el llibret del Festival amb el Programa complet de concerts, actes culturals i els diversos espais de Cervera on es desenvoluparà aquesta edició del Festival de Pasqua.


Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...